La oss gjøre julebordet deres til en uforglemmelig opplevelse – fylt med latter, tradisjonell julemat og magisk julestemning! Enten dere ønsker én rett eller en full julemeny, skreddersyr vi en helaften som passer perfekt for dere.
Vi sørger for alle detaljene, slik at dere kan senke skuldrene og fokusere på å kose dere sammen. Dj hver lørdag fra ca 22.00.
Vi har kapasitet til å ta i mot over 100 personer for julebord. Muligheter for eget lokale for små og store grupper.
Mulighet for å booke elektronisk dart, shuffleboard og biljard.
Aperitif
*
Røkt laks fra Brødrene Bergren, beter i variasjon, geiteostkrem og rugcrisp.
*
Juletallerken med ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og kokte poteter.
*
Riskrem eller karamellpudding
*
Kaffe
Kun hovedrett og dessert: kr 550,-
Forrett, hovedrett og dessert: kr 650,-
Pluss aperitif og kaffe: kr 750,-
Aperitif
*
Røkt laks fra Brødrene Bergren, beter i variasjon, geiteostkrem og rugcrisp.
*
Pinnekjøtt med kålrabistappe, vossakorv, sjy og kokte poteter.
*
Riskrem eller karamellpudding
*
Kaffe
Kun hovedrett og dessert: kr 650,-
Forrett, hovedrett og dessert: kr 750,-
Pluss aperitif og kaffe: kr 850,-
Aperitif
*
Røkt laks fra Brødrene Bergren, beter i variasjon, geiteostkrem og rugcrisp.
*
Lutefisk med sennepsaus, bacon, ertepuré og kokte poteter.
*
Riskrem eller karamellpudding
*
Kaffe
Kun hovedrett og dessert: kr 650,-
Forrett, hovedrett og dessert: kr 750,-
Pluss aperitif og kaffe: kr 850,-
fra Brødrene Berggren, beter i variasjon, geiteostkrem og rugcrisp.
195,-
med ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og kokte poteter.
395,-
med kålrabistappe, vossakorv, sjy og kokte poteter.
495,-
med sennepsaus, bacon, ertepuré og kokte poteter.
Spis så mye du orker
535,-
med karamellsaus og krem.
165,-
med rød bærsaus.
165,-
med ribbe, medisterkake, medisterpølse, rødkål, julesaus og kokte poteter.
295,-
med rød bærsaus
115,-